maanantai 11. heinäkuuta 2016

Valkosuklaa-oreo juustokakku

Rippilapsi rakastaa oreoita ja juustokakkuja, joten paljoa ei tarvinnut miettiä tarjottavia juhliin :)
Tämä on aivan sairaan hyvää!


Tämä ohje on isompaan vuokaan 24x37 tai 30cm pyöreä. Puolittamalla käynee 24-26cm vuokaan.

Pohja
n 600g Dominoita/Oreoita täytteineen
100g voita

Täyte
7,5dl flora vispi
750g mascarpone
2 levyä pandan valkoista suklaata
0,5-1dl tomusokeria (käy myös tavallinen sokeri)
2 pötköä oreoita

Murskaa keksit täytteineen ja lisää sula voi. Levitä tasaiseksi vuoan pohjalle kevyesti painellen, kovin tiiviiksi paineltuna tulee helposti liian kova pohja. Laita jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista. Murskaa samalla täytteeseen tulevat keksit täytteineen.

Valmista täyte. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää tomusokeri. Vatkaa sekaan mascarpone ja sulatettu suklaa. Lopuksi kääntele joukkoon murskatut oreot. Kaada pohjan päälle ja anna tekeytyä mielellään 2 yön yli, silloin kakku on parhaimmillaan! Keksit ehtivät hieman pehmentyä ja maut tasaantumaan.
Tähän kakkuun ei tule siis liivatetta, vaan suklaa hoitaa hyydytyksen.
Massa jää hyvin pehmeäksi, mutta pysyy kasassa hyvin kuitenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti